NL

OVER ONS.

EXPERTS IN MARKETING & COMMUNICATIE

Wat ons vak zo leuk maakt, is direct klantencontact. Daarom willen wij vooral met u en met ons vak bezig zijn. Sinds de oprichting in 1987 is Effect dan ook bewust klein gebleven. Een van de twee partners is uw aanspreekpunt en ook tegelijkertijd verantwoordelijk voor alles wat we voor u doen.

Zo waarborgen we korte communicatielijnen, heldere afspraken, deskundigheid, intensieve betrokkenheid en een hele effectieve manier van werken.

ONZE WERKWIJZE COLLEGA'S DIE U VOORGINGEN

SPECIFIEKE DISCIPLINES, GEEN ONNODIGE OVERHEAD

Als klant van Effect beschikt u over een netwerk van veel experts in hele specifieke disciplines. Veelal zelfstandige ondernemers, altijd specialisten met hart voor de zaak.

U weet dus altijd zeker dat Effect op elk gewenst moment een voor u op maat gesneden team in stelling kan brengen, zonder dat u betaalt voor onnodige overhead.

OVER BEATE VAN ARKEL

Voordat zij het bureau startte deed Beate van Arkel ervaring op bij de afdeling voorlichting van de Universiteit van Utrecht, Adviesbureau Hollander & Van der Mey in Den Haag, het Amstel Hotel in Amsterdam, Financieel communicatiebureau Harry Mock in Amsterdam en de toenmalige Europese Optiebeurs in Amsterdam waar ze plaatsvervangend hoofd communicatie was. Haar communicatieopleiding kreeg zij in Amerika en Utrecht. Sinds enkele jaren is Beate ook ontwikkelingsgericht coach.

OVER TJARKO ROOKMAKER

Tjarko Rookmaker studeerde Commerciële economie aan de HEAO en Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij was CFO bij meerdere internationaal opererende ondernemingen en besloot in 1993 Effect te versterken. Zijn specialismen zijn met name B2B, ICT, Financiën en E-Business.